Ciorba de porc cu orez si tarhon

Printeaza

Ciorba de porc cu tarhon din: carne tocata, tarhon, ceapa, pasta de tomate, orez, oua, otet, sare si ulei.

Ingrediente:Ciorba_de_porc

  • 600 g carne tocata
  • 4 legaturi de tarhon
  • 3 cepe
  • 1 lingura cu pasta de tomate
  • 1 cescuta cu orez
  • 2 oua
  • cateva linguri cu otet
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi că­leşte-o în ulei. Adaugă car­nea de porc tăiată în bucăţi potrivite şi un praf de sare. Acoperă cu apă şi lasă să fiarbă la foc mic.

După ce a dat în câteva clocote, adau­gă orezul ales, spălat în apă rece şi scurs bine.

Când orezul şi carnea sunt fierte, scufundă două, trei minute legăturile de tarhon, după care taie-le mărunt şi pune-leîn ciorbă.

La final, adaugă pasta de tomate şi acreşte cu oţet, după gust. Dupa ce s-a racorit putin, drege ciorba cu ouale batute cu un praf de sare.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.