Reteta ciorba de peste cu zeama de varza

Printeaza

 Reteta ciorba de peste cu zeama de varza

Ingrediente:Reteta ciorba de peste cu zeama de varza

  • 500g peşte
  • 500 ml apă
  • 500 ml zeamă de varză
  • 1 morcov
  • pătrunjel
  • 1ceapă
  • 1 leg. leuştean
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert în apă sărată tot zarzavatul curăţat, spălat şi tăiat potrivit, şi când este aproape fiert, se adaugă zea­ma de varză.

Se potriveşte după gust, adăugând apă sau zeamă de varză. După ce dă în clocot, se spumează, se adaugă peştele curăţat, spălat şi tăiat în bucăţi.

Se lasă să fiarbă 25-30 de minute, apoi se adaugă leuşteanul tocat.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. De Craciun as face si o ciorba de peste cu zeama de varza. Merge dupa atata carne grasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.