Ciorba de peste cu verdeata

Printeaza

Ciorba de peste cu verdeata din: peste, morcov, patrunjel, ceapa, telina, ardei, rosii, bors sau otet, leustean, ulei, sare.

Ingrediente:Ciorba_de_peste_cu_verdeata

  • 1 kg peşte
  • morcov
  • pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 1 ceapă mare
  • 1 -2 ardei graşi
  • 2 roşii
  • borş sau oţet
  • leuştean
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele de solzi şi de intestine, de aripi şi îl tai în bucăţi mari, pe care le sărezi. Cureţi zarzavatul şi îl razi pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi îl căleşti împreună cu ceapa în 3 linguri de ulei, timp de 2 minute.

Adaugi apă şi laşi să fiarbă bine. Apoi adaugi ardeii, tăiaţi în felii subţiri şi roşiile cuburi. Acreşti imediat ciorba cu borş, apoi o sărezi şi adaugi peştele şi mai laşi să fiarbă totul circa 20-30 de minute.

Iei oala de pe foc şi adaugi în ciorbă leuştean şi pătrunjel. Serveşti ciorba cu ardei iute şi cu mujdei.

Ciorba de peste cu verdeata

Ciorba_de_peste_cu_verdeata

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.