Ciorba de peste cu rozmarin

Printeaza

Ciorba de peste cu rozmarin din: peste, morcov, praz, fasole rosie, cartofi, porumb, ceapa, bors, ulei, rozmarin, sare si piper.

Ingrediente:Supa si ciorbe

  • 800 g peste
  • un morcov
  • un fir de praz
  • o conserva de fasole rosie boabe
  • doi cartofi
  • 200 g porumb boabe
  • o ceapa
  • 400 ml bors
  • 100 ml ulei
  • rozmarin
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Morcovul, cartofii şi prazul se curăţă, se spală şi se taie bucăţi mici. Se încinge uleiul într-o cratiţă, se pun morcovul şi prazul, se călesc cinci minute şi se toarnă într-o oală unde fierb doi litri de apă. Când sunt pe jumătate fierte se adaugă cartofii, porumbul boabe şi fasolea roşie.

Se condimentează, se toarnă borşul, se pune peştele tăiat bucăţi mici şi rozmarin după gust. Se fierbe 15 minute şi se serveşte caldă.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna ciorba de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.