Ciorba de peste cu praz

Printeaza

Ciorba de peste cu praz din: peste, telina, morcovi, ceapa, praz, ardei, orez, lamaie, sare, patrunjel, mazare, cartofi.

Ingrediente:Ciorba_de_peste_cu_praz

  • 1 kg peşte
  • 1 ţelină
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 tijă praz
  • 1 ardei gras
  • 2-3 linguri orez
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel
  • 50 g mazăre
  • 2 cartofi

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi legumele, şi le pui la fiert în 5 l de apă. Când sunt aproape gata, adaugi orezul spălat înainte şi mazărea. După 10 minute, pui în oală şi bucăţile de peşte, cu tot cu cap şi coadă.

Laşi 15 minute să fiarbă, sărezi după gust, amesteci bine şi opreşti focul. Serveşti cu pătrunjel tocat şi zeamă de lămâie.

Ciorba de peste cu praz

Ciorba_de_peste_cu_praz

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.