Ciorba de peste cu icre

Printeaza

Ciorba de peste cu icre din: cap de crap, coada şi şira spinării, zarzavat pentru supă, ceapă roşie, icre, ulei, făină, smântână, sare, boia de ardei, piper boabe, foi de dafin, oţet.

Ciorba de peste cu icre

Ingrediente:

  • 1 cap de crap, coada şi şira spinării
  • 1 legă­tură de zarzavat pentru supă
  • 1 ceapă roşie
  • icre
  • 1 lingură de ulei
  • 1 lingură de făină
  • 100 ml smântână
  • sare
  • boia de ardei
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • oţet

Mod de preparare:

Capul, mijlocul şi coada se pun la fiert, împreună cu zarza­vatul şi ceapa tăiate rondele, în 1,5 litri apă.

Se condimentează cu piper, sare, foi de dafin şi se fierbe până se înmoaie.

Se scoate mijlocul, se pun în locul lui icrele şi se fierb 10 minute.

Se face un rântaş alb cu boia de ardei, se stinge cu puţină apă rece şi se toarnă în supă.

Se acreşte, cu oţet şi se serveşte cu smântână.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba cu fidea si peste

Ciorba cu fidea si peste din: macrou, paste, morcovi, mazare, ardei grasi, telina, ceapa, fasole verde, varza de Bruxelles, pasta tomate, rosii, bors, ulei, dafin, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 800 g macrou 200 g paste doi morcovi 200 g mazăre doi ardei graşi o ţelină 5 cepe mici 300 g fasole verde 300 g varză […]

 

Icre de conopida

Lapţi de crap fripţi

Lapţi de crap fripţi din: lapti de crap, ceapa verde, usturoi verde, ulei, faina, sare, piper, lamaie. Poate te intereseaza si Frigărui de morun, peşte afumat şi lapţi cu salată de sfeclă cu hrean Ingrediente: 400 g lapţi de crap 1 leg. ceapă verde 1 leg. usturoi verde 100 ml ulei 250g făină sare piper […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.