Ciorba de peste Clarias

Printeaza

O reteta de ciorba de peste din medalioane de peste Clarias, ceapa, cartofi, leustean, marar, bors, sare si piper.

Ingrediente:Ciorba de peste Clarias

  • 4 bucăţi medalion peşte Clarias
  • 1 ceapă
  • 3-4 cartofi
  • 2-3 roşii
  • leuştean
  • mărar
  • borş
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi de coa­jă ceapa şi cartofii, le speli şi le toci mărunt. Le pui la fiert într-o oală cu sare şi piper. După 15-20 minute pui roşiile tăiate mărunt.

Mai laşi să fiarbă 5 minute, apoi adaugi medalionul de peştele tăiat în bucăţi potrivite. Acreşti cior­ba cu borş. Presari deasupra pătrunjel verde tocat.

Clarias gariepinus, denumirea populară fiind Somn African. Are capul turtit, relativ mai mic decât somnul nor­mal. Nu are solzi şi culoa­rea pielii depinde mult de habitatul in care trăieşte.

Acesta poate fi ia culoare mai închisă (spre maro, maro-cenuşiu închis), sau mai deschisă (maro deschis, maro-gălbui sau cenuşiu deschis).

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.