Ciorba de peste afumat si scoici

Printeaza

 Ciorba de peste afumat si scoici

Ingrediente:Ciorba de peste afumat si scoici

  • 30 scoici
  • 300 g peşte afumat
  • 1 l zeamă de peşte
  • 3 ardei graşi
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 /2 telină
  • 1 păstarnac
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lingură de bulion
  • 1/2 lămaie

 

Mod de preparare:

Zarzavatul tăiat julien se fierbe timp de 20 minute cu zeama de peşte, sare, piper pisat, bulionul.

Se pun apoi scoicile, peştele afumat, tăiat bucă­ţele şi cimbrul şi se mai fierbe 12-15 minute la foc domol.

Se termină cu zeama de lămaie şi verdeaţa tocată. Separat se servesc mici pateuri cu raci sau peşte.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de peste afumat

1 comentariu

  1. Imi place ciorba de peste. Sa fac maine o ciorba de peste afumat si scoici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.