Ciorba de peste acrita cu zeama de varza murata

Printeaza

Ciorba de peste acrita cu zeama de varza murata din: peste, ceapa, cartofi, ardei, morcovi, telina, rosii, zeama de varza, leustean, sare.

Ingrediente:Ciorba de peste acrita cu zeama de varza murata

  • 2 kg peşte
  • 1 ceapă
  • 2 cartofi
  • 1 ardei
  • 2 morcovi
  • 2 ţelină
  • 4 roşii
  • 1/2 l zeamă de varză
  • leuştean
  • sare

Mod de preparare:

Zarzavaturile se. toacă mărunt şi se plin la fiert în apă cu sare. Peştele se curăţă de intestine şi de capete, se spală şi se porţionează.

Când le­gumele sunt fierte, se adaugă zeama de varză şi se mai lasă să fiarbă. Se adaugă peştele şi se mai fierbe 20 de minute. La sfârşit se presară verdea­ţa tocată mărunt.

In această ciorbă se pot adăuga o linguriţă de hrean ras şi o lingură de oţet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.