Ciorba de perisoare din porc

Printeaza

Ciorba de perisoare din porc din: carne de porc, ceapa, orez, bulion, morcov, ardei, marar, sare, ou, zeama de varza, faina.

Ingrediente:Ciorba_de_perisoare_din_porc

  •  1/2 kg carne de porc
  •  3 cepe potrivite
  •  3 linguri orez
  •  puţin bulion
  •  1 morcov ras
  •  1 ardei gras roşu
  •  mărar
  • sare
  • 1 ou
  • zeamă de varză acră
  • puţină făină

 

Mod de preparare:

Dai prin maşina de tocat carnea de porc, împreună cu 2 cepe. Adaugi orez, sare, oul şi amesteci toată carnea, modelând perişoare, pe care le dai prin făină şi le pui la fiert, după ce a fiert mai întâi zarzavatul.

In oala în care fierbe ciorba, pui un sfert de apă, în care fierbi o ceapă tocată mărunt, 1 morcov ras şi 1 ardei gras roşu mărunţit. Focul trebuie să fie mediu şi să fiarbă 1 oră şi jumătate.

La sfârşit, adaugi mărarul, bulionul, sarea şi zeamă de varză acră, după gust.

Ciorba de perisoare din porc

Ciorba_de_perisoare_din_porc

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.