Ciorba de perisoare din carne de curcan

Printeaza

Ciorba de perisoare din carne de curcan din: piept de curcan, orez, sare, piper, ou, morcovi, patrunjel, ceapa, bors, dafin, smantana, leustean.

Ingrediente:Ciorba de perisoare din carne de curcan

  • 400 g piept de curcan
  • 2 linguri de orez
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 1 ou
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • osul de la pieptul de curcan
  • 1 ceapă
  • 500 ml borş
  • 1 foaie de dafin
  • smântână
  • leuştean

 

Mod de preparare:

Amesteci carnea tocată cu orezul spălat şi scurs, oul, sarea şi piperul. Fierbi osul în 3 litri de apă uşor sărată şi îndepărtezi spuma.

Adaugi cubuleţele de legume, foaia de dafin şi perişoare pe care le-ai format cu mâna umedă.

Când legumele se înmoaie, scoţi foaia de dafin şi adaugi borş după gust, sare, piper şi leuşteanul tocat. Stingi focul după 1-2 minute şi acoperi oala cu un capac.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.