Ciorba de perisoare de peste

Printeaza

Ciorba de perisoare de peste din: peste, ardei gras, morcov, ceapa verde, paine, rosii, orez, patrunjel, oua, bors, sare.

Poate te intereseaza si Ciorba de perisoare cu legume

Ciorba de perisoare de peste

Ciorba de perisoare de peste

Ingrediente:

  • 500 g peşte fără oase
  • 1 ardei gras
  • l morcov
  • 1 fir de ceapă verde
  • 2 felii de pâine
  • 3 roşii
  • 2 linguri cu orez
  • 1legătură de pătrunjel
  • 2 ouă
  • 1 l borş
  • sare

Mod de preparare:

Spală peştele şi pune-l la fiert în apă cu sare. Când e gata, lasă-l să se răcească bine. Curăţă legumele, taie-le în bucăţi şi pune-le la fiert în apa în care a fiert şi peştele.

Intre timp, pregăteşte perişoarele. Trece peştele prin maşina de tocat împreună cu pâinea înmuiată în apă şi stoarsă. Adaugă ouăle, orezul fiert separat, pătrunjelul tocat fin şi un praf de sare. Când legumele sunt aproape fierte, adaugă roşiile decojite şi zdrobite.

Cu palmele umede modelează perişoarele şi pune-leîn oala cu legumele. Acreşte cioarba cu borşul fiert separat. Parfumează apoi cu verdeaţa tocată fin.

Ciorba de perisoare de peste

Ciorba_de_perisoare_de_peste

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Ce buna e ciorba de perisoare de peste

  2. N-am mai mancat de mult o ciorba de peste asa buna. E prima oara cand fac perisoare de peste. Recomand.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.