Ciorbă de perişoare cu oase afumate

Printeaza

 

Pui 2-3 oase afumate şi spălate bine la fiert şi după ce a dat zeama în 2-3 clocote, adaugi ceapa tocată şi 2-3 lin­guri de zarzavat. Laşi totul să fiarbă circa 20 de minute, timp în care prepari perişoarele.

Pui la înmuiat în apă ;aldă 4 linguri de orez. Treci prin maşina de tocat 1/2 kg carne de porc, apoi o amesteci cu orezul înmuiat şi scurs bine, cu 1 legătură de verdeaţă tăiată mărunt, un ou şi o ceapă tocată.

Potriveşti gustul de sare şi piper şi formezi perişoare cărora le dai drumul în ciorbă şi pui şi o linguriţă de condiment tip Delikat. Separat, căleşti 2 roşii tăiate mărint, de la sare sau din bulion, pe care le adaugi apoi la fiertura din oală. In loc de borş sau zeamă de varză, eu acresc ciorba cu mult lapte prins şi iese foarte gustoasă.

Ciorbă de perişoare cu oase afumate

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de perisoare cu os afumat
  • ciorba de perisoare cu oase afumate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.