Ciorba de perisoare cu leustean

Printeaza

Ciorba de perisoare cu leustean din: carne tocata, orez, ceapa, oua, sare, piper, leustean, pastarnac, cartofi, morcovi, ardei, sare, bors, suc de rosii.

Ingrediente:Ciorba_de_perisoare_cu_leustean

  • 200 g carne tocată
  • 3 linguri orez fiert
  • 1 ceapă mică
  • 3 ouă
  • sare
  • piper
  • leuştean
  • 5 cepe verzi
  • 1 păstârnac mic
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • sare
  • 500 ml borş
  • 200 ml suc de roşii

 

Mod de preparare:

Se prepară perişoarele, din carne tocată, orez fiert, ceapă tăiată mărunt, ou, sare şi piper.

Separat se toacă legumele şi se fierb la foc domol. Când sunt aproape gata, se pun şi perişoarele, de mărimea unei nuci.

De abia când se ridică la suprafaţă înseamnă că sunt fierte şi se pot adăuga sucul de roşii şi sarea. După câteva clocote, se pune şi borşul şi se mai lasă la fiert cam 10 minute.

Se bat celelalte 2 ouă şi se pun în ciorbă. La sfârşit se adaugă leuşteanul verde tocat mărunt şi se pune capacul peste oală. Se serveşte fierbinte, cu dressing de smântână.

Ciorba de perisoare cu leustean

Ciorba_de_perisoare_cu_leustean

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cea mai buna ciorba este ciorba de perisoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.