Ciorba de perisoare cu leustean si bors

Printeaza

Ciorba de perisoare cu leustean si bors din: carne tocată de vită, orez, ceapa, oua, morcovi, patrunjel, ţelină, bors, leustean, sare, piper, apa.

Ciroba_de_perisoare_cu_leustean_si_bors

Ingrediente:

  • 400 g carne tocată de vită
  • 2 linguri orez
  • 1 ceapă
  • 1 ou
  • 2 morcovi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1/2 ţelină
  • 1/2 l borş
  • 1 legătură leuştean
  • sare
  • piper
  • 2 l apă

Mod de preparare:

Pui morcovii şi ţetina curăţate şi tăiate fâşii subţiri sau cubuleţe la fiert în 2 litri de apă şi puţină sare. Fierbi borşul separat şi laşi să dea în clocot.

Tai ceapa mărunt şi amesteci cu carnea, oul, orezul spălat, sare şi piper. Cu mâna udă formezi biluţe din amestecul de carne. Când legumele sunt aproape fierte, pui perişoarele în ciorbă.

Laşi să fiarbă la foc potrivit aproximativ 20 de minute. Adaugi borşul, mai laşi să dea câteva clocote, iei vasul de pe foc şi presari  leuşteanul şi patrunjelul tocat fin.

Ciorba de perisoare cu leustean si bors

Ciroba_de_perisoare_cu_leustean_si_bors

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.