Ciorba de perisoare cu ceapa verde si bors

Printeaza

Ciorba de perisoare cu ceapa verde si bors din: os de porc, carne tocata amestec (vită şi porc), ceapă albă, orez, ceapă verde, morcovi, ţelină, păstârnac, borş, pastă de roşii, ulei, sare, piper, verdeata.

Ciorba_de_perisoare_cu_ceapa_verde_si_bors

Ingrediente:

  • 1 os de porc
  • 500 g carne tocată amestec (vită şi porc)
  • 1 ceapă albă mare
  • 2 linguri orez
  • 2 fire de ceapă verde
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină mică
  • 1 păstârnac mic
  • 1 l borş
  • 1 linguriţă de pastă de roşii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

Mod de preparare:

Pune osul de porc în apă rece şi fierbe-l la foc potrivit. Separat, toacă mărunt ceapa, morcovul, ţelina şi păstârnacul. Căleşte legumele într-o tigaie.

Adaugă pasta de roşii, sărează şi piperează. într-un bol, pfegăteşte perişoarele ames­tecând carnea .tocată, orezul spălat şi scurs, ceapa verde mărunţită.

Potriveşte de sare şi piper. Formează perişoarele cu mâna umedă. După ce a fiert osul, scoate-l şi adaugă legumele în zeama din oală.

Când începe să fiarbă, pune perişoarele pe rând şi lasă-le pe foc zece minute. Adaugă borşul, pe care în prealabil l-ai. dat în clocot. Serveşte cu ardei iute.

Ciorba de perisoare cu ceapa verde si bors

Ciorba_de_perisoare_cu_ceapa_verde_si_bors

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna ciorba de perisoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.