Ciorba de perisoare de carne de gris

Printeaza

Ciorbă de perişoare de carne de griş din: carne tocata, ceapa, ardei gras, gris, ou, pasta de tomate, patrunjel verde, morcovi, rosii, bors, sare, piper, condiment, smantana.

Poate te intereseaza si:

Ingrediente:Ciorbă de perişoare de carne de griş

  • 1 kg carne tocată
  • 2 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 2 linguri gris
  • 1 ou
  • 1 lingură pastă de tomate
  • pătrunjel verde
  • 1 morcov
  • 2 roşii,
  • borş (sau sare de lămâie)
  • sare
  • piper
  • condi­ment
  • 100 g smântână

 

Mod de preparare:

Cureţi ardeii, morcovul şi ceapa, le toci, le pui la fiert într-o oală cu apă. In acest timp, amesteci carnea tocată cu grisul, oul, pasta de tomate, pătrunjelul verde, condimentul şi sarea.

Modelezi apoi perişoare şi le pui în ciroba care fierbe, la foc mic şi după ce s-au înmuiat legumele, pui şi roşiile date pe râzătoare. Laşi să fiarbă 30 de minute şi potriveşti apoi de sare, piper şi condiment dacă e nevoie.

Torni borş fiert în prealabil, după gust, sau acreşti ciorba cu sare de lămâie. Când este gata, presari pătrunjelul verde tocat şi dregi cu smântână.

 

Poftă bună!


 

Ciorba de perisoare cu orez si bors

Ciorba de perisoare cu orez si bors

Ciorba de perisoare cu orez si bors din: carne, ceapa, morcov, rosii, ardei, bors, orez, sare, piper. Ingrediente: 200 g carne amestec (porc+vită) tocată 1 ceapă 1 morcov 1 păstârnac 2 roşii 1/2 ardei capia roşu pătrunjel 1 căniţă orez 1 ou borş proaspăt de putină 1 linguriţă făină albă   Mod de preparare: Se […]

Ciorba de perisoare cu ardei

Ciorba de perisoare cu ardei

Ciorba de perisoare cu ardei din: carne, ceapa, morcov, pastarnac, rosii, ardei, orez. Ingrediente: 200 g carne amestec tocată 1 ceapă 1 morcov 1 păstârnac 2 roşii 1/2 ardei capia pătrunjel 1 căniţă orez 1 ou borş 1 linguriţă făină   Mod de preparare: Se curăţă legumele şi se taie mărunt, într-o oală se pun 2-3 […]

Bors cu perisoare de peste si smantana

Ciorba de perisoare cu peste

Ciorba de perisoare cu peste din: ceapa, morcov, pastarnac, ardei, rosii, suc de rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 ceapă medie 1 morcov 1 păstârnac 1 ardei capia 2 roşii coapte 1 cană de suc de roşii ulei sare Pentru perişoare: 400 g carne de peşte (macrou, somn) 1 ceapă mică 2 linguri de orez […]

 

 

Incoming search terms:

  • perisoare cu gris
  • ciorba de perisoare cu gris
  • https://www restaurantedelux ro/ciorba-perisoare-carne-gris html

2 comentarii

  1. Imi place ciorba de perisoare, dar n-am mai mancat demult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.