Ciorbă de păsat (crupe de porumb)

Printeaza

Ciorbă de păsat din: apa, bors, pasat, verdeturi, sare.

Ingrediente:Ciorbă de păsat

  • 3 l apă
  • 1 l borş
  • 1 farfurie adâncă plină cu păsat
  • verdeţuri de tot felul
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Speli păsatul, îl pui la fiert într-o oală cu 3 l apă, adaugi verdeţurile tocate mărunt şi când totul este bine fiert torni borşul fiert separat şi potriveşti gustul de sare. Când nu este post poţi să dregi ciorba cu smântână.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.