Ciorba de pasare cu smantana si verdeata

Printeaza

Ciorba de pasare cu smantana si verdeata

Ciorba de pasare cu smantana si verdeata

Ingrediente:

  • 500 g carne de pasăre
  • 1 căniţă cu orez
  • 1/2 kg morcovi
  • 2-3 rădăcini de pătrunjel
  • 3 legături ceapă
  • 4 linguri ulei
  • 200 g smântână
  • 2 gălbenuşuri
  • 100 g lămâie
  • 1 legă­tură pătrunjel
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Tai carnea de pasăre în bucăţi şi o pui la fiert în apă cu sare. După ce a dat în fiert iei spuma, adaugi zarzavatul tăiat rondele, ceapa tocată şi călită în ulei şi orezul, care a fost spălat şi scurs.

Când carnea este fiartă adaugi smântână amestecată cu gălbenuşurile şi zeama de lămâie şi potriveşti gustul de sare.

Laşi să mai fiarbă 10 minute, iar la sfârşit pre­sari verdeaţa tocată.

Ciorba de pasare cu smantana si verdeata

Ciorba de pasare cu smantana si verdeata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.