Ciorba de miel dreasa cu smantana

Printeaza

Ciorba de miel dreasa cu smantana din: coaste de miel, apa, morcov, radacina de patrunjel, cartofi, ceapa, orez, galbenus, smantana, bors, patrunjel, leustean si sare.

Ingrediente:Ciorba_de_miel_dreasa_cu_smantana

  • 1 kg coaste de miel
  • 2 l apă
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 4 cartofi
  • 1 ceapă
  • 3 linguri cu orez
  • 1 gălbenuş
  • 2 linguri cu smântână
  • 1 l borş
  • pătrunjel
  • leuştean
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie carnea în bucăţi și pune-o la fiert în apă cu sare. Lasă să dea într-un clocot, două și adună spuma. Adaugă morcovul, rădăcina de pătrunjel și ceapa tăiate mărunt. Când legumele sunt aproape fierte, pune cubuleţele de cartofi și orezul.

La final, acrește cu borșul fiert separat. Drege ciorba cu smântâna bătută cu gălbenușul și aromatizează cu verdeaţa tocată fin.

Ciorba de miel dreasa cu smantana

Ciorba_de_miel_dreasa_cu_smantana

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Buna ciorba, asta o sa fac si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.