Ciorba de miel cu usturoi verde si leustean

Printeaza

Ciorba de miel cu usturoi verde si leustean din: bulion, telina, oua, ceapa, sare, ardei capia, cartofi, morcov, capatana miel, oase de miel, leustean, bors si usturoi verde.

Ingrediente:Retete_15

  • 1 ceasca bulion
  • 1 bucata telina
  • 2 oua
  • 1  ceapa
  • 1 varf sare
  • 2  ardei capia
  • 1  cartof
  • 1  morcov
  • 1  capatana miel
  • 2-3 oase miel
  • 1 legatura leustean
  • 400 ml bors
  • 1 legatura usturoi verde

 

Mod de preparare:

Se spala foarte bine carnea, se pune intr-o oala cu multa apa si se lasa la foc pana cand fierbe foarte bine. Se scoate carnea, se strecoara zeama care a ramas, se pun legumele si se lasa la fiert. Carnea care am scos-o din oala o dezosam si o punem inapoi in oala peste legume. Adaugam si cartoful.

Cand sunt aproape fierte punem bulionul si borsul fiert putin inainte, mai lasam la fiert, potrivim din sare, punem si piperul, mai lasam la fiert, punem o jumatate de legatura de leustean tocat marunt si legatura de usturoi verde maruntita, le lasam putin la fiert, punem si oule bine batute si le adaugam incet in timp ce mestecam bine in ciorba.

Stingem focul la ciorba si punem restul de leustean cu doua fire de usturoi tacate marunt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.