Ciorba de miel cu smantana, bors si legume

Printeaza

Ciorba de miel cu smantana, bors si legume din: carne de miel, morcov, telina, albitura, ardei gras, ceapa, oua, smantana, lesutean si bors.

Ingrediente:Ciorba_de_miel_cu_smantana_si_bors

  • 500 gr carne de miel
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 albitura
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • 300 gr smantana
  • 1 legatura leustean
  • 1 litru de bors

 

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert cu putina sare.

Prima apa se arunca, dupa care se lasa sa fiarba pana apa devine laptoasa si carnea se desprinde usor de pe oase.

Cand e aproape fiarta se adauga zarzavaturile tocate marunt, borsul si sarea dupa gust.

La sfarsit se toaca marunt legatura de leustean.

Ciorba se lasa cam 1 ora si jumate sa se raceasca dupa care se drege cu oua si smantana exact ca ciorba de burta.

Cand se serveste ciorba se mai poate adauga in farfurie smantana si sa nu lipseasca adreiul iute.

Ciorba de miel cu smantana si bors

Ciorba_de_miel_cu_smantana_si_bors

Pofta buna!

 


poate iti place si:

Ciorba de miel cu orez

Ciorba de miel cu legume si orez

Ciorba de miel cu legume si orez din: carne de miel, unt, ceapa, rosii, usturoi, orez, verdeata, sare. Ingrediente: 800 g carne de miel cu os 100g unt o ceapă 4 roşii 3 căţei usturoi 2 litri apă 3 linguri suc de lămâie 100 g orez 50 g făină verdeaţă, după gust sare   Mod […]

Ciorba de ied

Ciorba de miel cu orez

Ciorba de miel cu orez din: carne de miel, unt, ceapa, rosii, usturoi, orez, verdeata. Ingrediente: 800 g carne de miel 100 g unt 1 ceapă 4 roşii 3 căţei usturoi 2 litri apă 3 linguri suc de lămâie 100 g orez 50 g făină verdeaţă sare   Mod de preparare: Carnea se trece prin […]

 

Ciorba de miel cu morcovi si patrunjel

Ciorba de miel cu fasole si praz

Ciorba de miel cu fasole si praz din: fasole rosie, ulei, usturoi, carne de miel, ceapa, praz, patrunjel, cimbru, oregano, piper, sare, apa, menta, bors. Ingrediente: 250 g fasole roşie 3 linguri ulei 3 căţei usturoi tocaţi 700 g carne de miel 1 ceapă 4 fire praz 1/2 cană pătrunjel tocat 1 linguriţă cimbru 1 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.