Ciorba de miel cu orez si morcovi

Printeaza

Ciorba de miel cu orez si morcovi din: orez, morcovi, legume uscate, sare, apa, leustean, carne de miel, ceapa, telina si pastarnac.

Ingrediente:Ciorba_de_miel_cu_orez_si_morcovi

  • 50 g orez
  • 3 morcovi potrivit
  • 1 lingura legume uscate
  • sare dupa gust
  • 3 litri de apa
  • leustean verde
  • 1 kg carne de miel
  • 1 ceapa
  • 100 g telina
  • 1 pastarnac

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, zarzavaturile şi le speli. Le pui pe un pro­sop curat la scurs. Tai ceapa şi leuşteanul mărunt, iar zarzavaturile cubuleţe. Speli orezul, după ce l-ai ales, apoi şi carnea. Intr-o oală pui apa şi praful de sare şi adaugi carnea.

După ce a dat într-un clocot, adaugi zarzavaturile, condimentele de legume şi laşi să fiarbă până carnea devine moale. Cu 15 minute înainte de a fi gata, adaugi orezul. Dai oala de pe foc şi adaugi leuşteanul. Serveşti ciorba când s-a mai răcit.

Ciorba de miel cu orez si morcovi

Ciorba_de_miel_cu_orez_si_morcovi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.