Ciorbă de lobodă cu crutoane

Printeaza

Ciorbă de lobodă cu crutoane 

Ingrediente:Ciorba de loboda cu crutoane

  • 1 farfurie adâncă plină cu lobodă
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2-3 căţei de ustu­roi
  • 1 lingură făină
  • 2-3 felii de pâine
  • 1/2 l borş

 

Mod de preparare:

Speli loboda în câteva ape, o tai mărunt o pui la fiert în apă cu sare. Desfaci făina într-o ceaşcă de apă, pisezi usturoiul şi le pui în oală când loboda este fiartă.

După câteva clocote o acreşti cu borş fiert separat şi mai laşi pe foc câteva minute. La urmă adaugi mărarul şi pătrunjelul tăiate mărunt. Tai feliile de pâine în bucăţele, le aşezi într-o tavă şi le dai la cuptor, la foc mic pentru 15-20 de minute.

Serveşti ciorba cu crutoanele alături ca să-şi pună fiecare după preferinţă.

Ciorbă de lobodă cu crutoane

Ciorba de loboda cu crutoane

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.