Ciorbă de lobodă cu crutoane
PrinteazaCiorbă de lobodă cu crutoane
- 1 farfurie adâncă plină cu lobodă
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
- 2-3 căţei de usturoi
- 1 lingură făină
- 2-3 felii de pâine
- 1/2 l borş
Mod de preparare:
Speli loboda în câteva ape, o tai mărunt o pui la fiert în apă cu sare. Desfaci făina într-o ceaşcă de apă, pisezi usturoiul şi le pui în oală când loboda este fiartă.
După câteva clocote o acreşti cu borş fiert separat şi mai laşi pe foc câteva minute. La urmă adaugi mărarul şi pătrunjelul tăiate mărunt. Tai feliile de pâine în bucăţele, le aşezi într-o tavă şi le dai la cuptor, la foc mic pentru 15-20 de minute.
Serveşti ciorba cu crutoanele alături ca să-şi pună fiecare după preferinţă.
Ciorbă de lobodă cu crutoane
Poftă bună!