Ciorbă de lobodă cu cartofi

Printeaza

Ciorbă de lobodă cu cartofi din: frunze de loboda, cartofi, ceapa verde, patrunjel, marar, leustean, rosii, sare de lamaie, ulei.

Ingrediente: Ciorbă de lobodă cu cartofi

  • 1/2 kg frunze de lobodă
  • 2 cartofi
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură de leuştean
  • 2-3 roşii din conservă
  • oţet sau sare de lămâie
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai mărunt loboda curăţată ş spălată, ceapa şi cartofii tăiaţi cubuleţe ş le pui într-o oală să se înăbuşe în ulei. Apoi, în funcţie de cât de deasă vrei să iasă ciorba pui 1 l de apă (sau 2) şi laşi să fiar­bă.

Când totul este semifiert mai pui tot atâta apă, roşiile fără coajă şi potriveşti de sare. Laşi să fiarbă complet, acreşti cu sare de lămâie sau oţet ;i stingi focul.

Pui toată verdeaţa tocată mă-unt şi acoperi oala.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de loboda cu cartofi
  • ciorba de cartofi cu loboda
  • ciorba loboda cu cartofi
  • bors de loboda cu cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.