Ciorba de linte cu bacon

Printeaza

Ciorba de linte cu bacon din: linte, ceapa, morcov, pastarnac, suc de lamaie, rosii, ulei, bacon, sare, verdeata.

Ingrediente:Ciorba_de_linte_cu_bacon

  • o conservă mare linte gata fiartă
  • o ceapă
  • un morcov
  • un păstârnac
  • sucul unei lămâi
  • 2-3 linguri cuburi de roşii în bulion
  • o lingură ulei
  • sare

Pentru servit:

  • bacon
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Se căleşte uşor ceapa în ulei şi apoi se toarnă apă. Se pun morcovul şi păstârnacul tăiate fâşii şi se lasă la fiert.

Când sunt aproape gata fierte, se pune lintea trecută sub un jet de apă rece.

Se lasă să fiarbă împreună, se pun cubuleţele de roşii, se sărează şi, după ce se trage de pe foc, se pune sucul de lămâie. Se serveşte cu bacon rumenit şi verdeaţă.

Ciorba de linte cu bacon

Ciorba_de_linte_cu_bacon

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.