Ciorba de legume in paine

Printeaza

Ciorba de legume in paine din: morcovi, cartofi, telina, ceapa verde, usturoi verde, ardei gras, orez, suc de rosii, patrunjel, ulei, sare.

Ingrediente:Ciorba_de_legume_in_paine

  • 3 morcovi
  • 2 cartofi mari
  • ¼ ţelină
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 1 ardei gras
  • 3 linguriţe orez
  • 150 ml suc roşii
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele şi le tai mărunt sau le razi, după preferinţă. Căleşti morcovii şi ţelina în ulei, stingi cu 3 litri de apă şi laşi să fiarbă la foc potrivit. Când începe să clocotească, adaugi ceapa şi usturoiul, ardeiul şi potriveşti gustul de sare. Laşi să fiarbă 15 minute, apoi adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe, sucul de roşii şi orezul spălat bine.

Mai laşi să fiarbă 20-25 de minute, iei vasul de pe foc şi pui pătrunjelul tocat fin. O poţi servi atât caldă, cât şi rece în pâinici din făină intermediară, scobite de miez şi introduse 10 minute la cuptor.

Ciorba de legume in paine

Ciorba_de_legume_in_paine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.