Ciorba de legume dreasa cu smantana

Printeaza

Ciorba de legume dreasa cu smantana din: cartofi, ţelină, ceapă, păstârnac, morcov, roşii, ciuperci, pastă de tomate, smântână, varza, patrunjel, sare, leustean.

Ciorba_de_legume_dreasa_cu_smantana

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 1/2 ţelină
  • 1 ceapă
  • 1 păstârnac
  • 1 morcov
  • 1 roşie
  • 200 g ciuperci
  • 5-6 linguri pastă de tomate
  • 200 ml smântână
  • 1 mână varză tocată
  • pătrunjel
  • leuştean
  • sare

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele. Tai car­tofii cubuleţe, ceapa, păstârnacul, morcovul şi ţelina le mărunţeşti, roşia o tai felii, iar ciupercile în pa­tru.

Pui legumele la fiert într-o oală cu 4 litri de apă şi sare după gust. După ce s-au fiert, pui pasta de to­mate şi varza şi mai laşi pe foc 15 minute.

Separat, într-un castron, pui smântână peste care adaugi un polonic de ciorbă, amesteci şi torni în oală. Mai laşi să dea câte­va clocote, presari pătrunjelul şi leuşteanul tocate şi închizi focul.

Ciorba de legume dreasa cu smantana

Ciorba_de_legume_dreasa_cu_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.