Ciorba de legume cu spanac

Printeaza

 Ciorba de legume cu spanac

Ingrediente:Ciorba de legume cu spanac

  • 1 ceapă
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 2 roşii mari
  • 1 ţelină mică
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 pahar ulei
  • 300 g spanac opărit (din con­servă sau din congelator)
  • 1 pahar orez
  • frunze de ţelină
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 l borş de putină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai mărunt ardeiul şi ceapa, iar morcovul, rădăcina de pătrunjel şi ţelina le dai prin râzătoare. Decojeşti roşiile şi le tai mărunt. Infierbânţi într-o oală uleiul, apoi pui toate legumele pregătite, amesteci până se aureşte ceapa.

Adaugi spanacul şi apă până umpli oala trei sferturi. Când legumele sunt aproape fierte, pui orezul, laşi la fiert circa 15 minute, apoi adaugi borşul.

După ce a dat în câteva clocote, pui sarea, piperul şi verdeaţa tocată şi stingi focul.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Foarte buna ciorba de legume.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.