Ciorbă de legume cu perisoare

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba de legume cu perisoare : morcovi, carne de porc, telina, patrunjel, oua, ceapa, leustean, paine, zeama de varza, ulei, piper, sare.

Ingrediente:Ciorbă de legume cu perisoare

  • 600g carne de porc tocată
  • 1 morcov
  • 1 ţeliriă mica
  • l legatura pătrunjel
  • 2 cepe
  • 2 ouă
  • 3-4 frunze de leustean
  • 1 felie pâine
  • 11 zeamă de varza acră
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ceapa mărunt şi căliţi-o în puţin ulei. Preparaţi compoziţia pentru perişoare, amestecând carnea tocată cu pătrunjel, ceapă, ouă, sare, piper şi pâinea înmuiată în apă şi stoarsă. Curăţaţi legumele, tăiaţi-le în cubuleţe şi puneţi-le la fiert în apă rece.

Când sunt aproape fierte, adăugaţi zeama de varză şi lăsaţi să dea în clocot, apoi adăugaţi perişoarele şi lăsaţi ciorba să fiarbă la foc mic 30 de minute. La sfârşit, adăugaţi leuşteanul tocat mărunt.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.