Ciorba de legume cu perisoare de pui cu tarhon

Printeaza

Ciorba de legume cu perisoare de pui cu tarhon din: piept de pui, cartofi, morcovi, ceapa verde, ceapa, orez, oua, gris, ulei, tarhon uscat, leustean, marar, bors, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_de_legume_cu_perisoare_de_pui_cu_tarhon

  • 1 piept de pui
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 ceapă uscată
  • 3 linguri orez
  • 2 ouă
  • 2 linguri griş
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură tarhon uscat
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătură mărar
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovii, ceapa verde şi pe cea uscată, le speli şi le tai pe toate mărunt. Cureţi cartofii şi îi tai cubuleţe. Căleşti ceapa şi morcovii până se înmoaie. Pui la fiert cartofii în 4 litri de apă. În acest timp toci pieptul de pui, îl amesteci cu orezul spălat bine, grişul, ouăle, mărarul şi condimentezi cu sare şi piper.

Amesteci bine compozi ţia şi cu mâna udă formezi perişoarele. Le adaugi în ciorbă şi laşi să fiarbă la foc mic până acestea sunt fierte. Acreşti ciorba cu borşul fiert separat, potriveşti gustul de sare şi presari tarhonul şi leuşteanul tocat fin.

Ciorba de legume cu perisoare de pui cu tarhon

Ciorba_de_legume_cu_perisoare_de_pui_cu_tarhon

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Daniela Melinte

    Asta ciorba adevarata, o ciorba cu de toate :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.