Ciorba de legume cu oase de porc si verdeata

Printeaza

Ciorba de legume cu oase de porc si verdeata din: oase de porc, rosii, cartofi, morcovi, ardei gras, dovlecel, telina, fasole verde, mazăre, sare, ceapa, sare de lamaie, ulei, patrunjel, leustean.

Ingrediente:Ciorba de legume cu oase de porc si verdeata

  • 1 kg oase de porc
  • 500 g roşii
  • 300 g cartofi
  • 3 morcovi
  • 3 ardei graşi
  • 1 dovlecel
  • 1 ţelină mică
  • 150 g fasole verde
  • 200 g mazăre
  • sare
  • 3 cepe
  • sare de lămâie
  • ulei
  • pătrunjel
  • leuştean

Mod de preparare:

Pui oasele la fiert în apă cu sare, spumezi de câte ori este nevoie şi laşi la fiert cel puţin 1 oră. Morcovii, ardeii şi ţelina le tai cubuleţe şi le căleşti în ulei, împreună cu fasolea verde şi ceapa.

Stingi cu zeama în care au fiert oasele, după care adaugi .mazărea, cartofii tăiaţi cubuleţe şi dovlecelul rondele.

Când legumele sunt aproape fierte, adaugi roşiile decojite şi tăiate şi sarea de lămâie. La final, presari pătrunjelul şi leuşteanul tocate mărunt şi sare, dacă mai este nevoie.

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.