Ciorba de legume cu leustean

Printeaza

Ciorba de legume cu leustean din: apa, ceapa, morcov, ardei gras, dovlecei, cartofi, sare, piper, bulion, ulei, leustean.

Ingrediente:Ciorba de legume cu leustean

  • 3 l apă
  • 4 cepe
  • 1 morcov
  • 2 ardei graşi
  • 1 borcan dovlecei
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • borş
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • leuştean

Mod de preparare:

Toci toate legumele, pe urmă le pui la fiert (mai puţin 2 cepe) într-o oală cu 3 litri de apă. Le laşi să fiarbă 1 oră. Intr-o tigaie pui uleiul şi cele 2 cepe rămase, să se călească. Când ceapa s-a călit, adaugi bulionul.

După ce ciorba a fiert timp de 1 oră, adaugi sarea şi piperul, apoi opreşti focul şi adaugi ceapa călită. Fierbi borşul separat şi, cu 10 minute înainte să închizi focul, îl adaugi în oală. Serveşti ciorba cu leuştean tocat fin, presărat pe deasupra.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.