Ciorbă de legume cu kaizer

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba cu:kaizer, ceapa, cartofi, morcov, ardei gras, telina, boabe de porumb, pasta de tomate, bors, leustean, patrunjel, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 500 g kaizer
  • 2 cepe
  • 2-3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 ţelină
  • 2 linguri cu boabe de porumb
  • 2 linguri cu pastă de tomate
  • 1 l bors
  • leuştean
  • pătrunjel
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă legumele şi spală-le cu apă rece. Taie ceapa mărunt şi pune-o la fiert în apă cu sare, împreună cu mor­covul şi ţelina tăiate cuburi mici. Lasă pe foc să dea în câteva clocote, după care adaugă kaizerul tăiat cubuleţe şi călit separat în puţin ulei.

După ce a dat în câteva clocote, adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe. Lasă să fiarbă la foc mic. Când legumele sunt aproape fierte, adaugă pasta de tomate, boa­bele de porumb şi ardeiu tăiat mărunt.

Acreşte ciorba cu bors şi potriveşte gustul de sare. Lasă să dea în câteva clocote, după care aromatizează cu verdeaţa tocată fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.