Ciorba de legume cu crenvursti

Printeaza

O reteta gustoasa de ciorba de legume cu crenvusti, morcov, patrunjel, radacina de pastranac, ceapa, ardei gras, rosii, cartof, orez, suc de lamaie si ulei.

Ingrediente :Ciorba de legume cu crenvursti

  • 2-3 crenvurşti
  • 1 morcov
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 1 ceapă mică
  • 1 ardei gras
  • 2 roşii
  • 1 cartof
  • 3 linguri orez
  • suc de lămâie
  • ulei
  • verdeaţă

Mod de preparare :

Cureţi morcovul, ceapa, ardeiul gras, car­toful, le speli, le tai mărunt şi le pui la fiert în apă cu sare. Speli roşiile, le opăreşti, le cureţi de pieliţă şi de seminţe, le tai mărunt, le adaugi peste legume şi mai fierbi 5 minu­te.

După ce legumele s-au fiert, adaugi orezul, laşi să fiarbă 10-15 minute, apoi adaugi şi crenvurştii tăiaţi în bucăţele de 1 cm putin ulei şi verdeaţa tăiată mărunt.

Crenvurştii îi mai poţi pune pe grătar şi adăuga în ciorbă atunci când o aduci la masă. La final, pui zeama de lămâie şi mai poţi adăuga, dacă doreşti, puţin iaurt.

 

Pofta buna!


Ciorba de varza dulce

Ciorba de varza dulce cu smantana si marar

Ciorba de varza dulce cu smantana si marar din: varza dulce, morcovi, radacina de patrunjel, crenvursti de pui, smantana, bors, ulei de masline, sare, piper, marar. Ingrediente: 1 varză dulce mijlocie 2 morcovi noi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceapă 3 crenvurști de pui 200 g smântână 500 ml borș 2 linguri ulei de măsline […]

Ciorbă cu ciolan afumat şi cârnaţi

Ciorbă cu ciolan afumat şi cârnaţi

O reteta delicioasa de ciorba de ciolan afumat si carnati din: ciolan afumat, carnati, kaizer, crenvurst, telina, morcov, patrunjel, ceapa, rosii, bulion, castraveti murati, masline, unt, smantana, patrunjel, marar, sare si piper. Ingrediente: 500 g ciolan afumat 2 cârnaţi 125 g kaizer 1 crenvurşt ½ ţelină 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 300 g ceapă […]

Ciorba de fasole cu crenvursti si smantana

Ciorba de fasole cu crenvursti si smantana din: fasole, crenvurşti, corcoduşe verzi, smântână,  ceapă verde, leuştean, sare. Ingrediente: 500 g fasole 500 g crenvurşti 200 g corcoduşe verzi 200 g smântână 1 legătură ceapă verde 1 legătură leuştean sare Mod de preparare: Pui la fiert corcoduşele curăţate şi spălate, în 500 ml apă rece. Tai crenvurştii în […]

 

 

 

Incoming search terms:

  • supa cu crenvusti
  • supa de crenvusti
  • ciorba cu crenvusti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.