Ciorba de legume cu bors

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba de legume cu: mazare, fasole verde, fasole rosie, morcovi, praz, ceapa verde, ardei, rosii, bors, sare, piper, ulei de masline, paste, leustean.

Ingrediente:Ciorba de legume cu bors

  • 200 g mazăre
  • 200 g fasole verde păstăi
  • 100 g fasole roşie crudă
  • 3 morcovi
  • un fir praz
  • 2 fire ceapă verde
  • 2 ardei
  • 2-3 roşii
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper
  • 4 linguriţe ulei de măsline
  • 100 g paste
  • o legătură leuştean

Mod de preparare:

Se pun pastele să fiarbă. După ce au fiert, se scurg şi se lasă 10 minute în apă rece să se limpezească.

Fasolea, morcovii, prazul, ceapa şi mazărea se spală şi se pun să fiarbă în apă cu sare şi 2 linguriţe de ulei. Roşiile se spală, se taie cubuleţe şi se pun în oală cu restul legumelor.

Se adaugă sare şi piper şi se lasă să fiar­bă acoperită cu un capac. Borşul se fierbe separat şi se pune împreună cu pastele în oala cu legume.

Se ser­veşte cu leuştean proaspăt.

Ciorba de legume cu bors

Ciorba de legume cu bors

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.