Ciorba de jumari

Printeaza

Ciorba de jumari

Ingrediente:Ciorba de jumari

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 11 borş
  • 1 lingură bulion
  • 50 ml ulei
  • 300 g jumări de porc
  • sare
  • piper
  • 10 g oţet
  • verdeaţă
  • 300 g cartofi

 

Mod de preparare:

Punem la fiert ceapa şi morcovul ras. Când sunt aproape fierte, adăugăm cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe.

Inainte de a fi fierţi cartofii, punem jumările şi mai fierbem 2-3 clocote. Separat călim bulionul în ulei, stingem cu oţet şi subţiem cu zeamă de supă.

Se mai dă în clocot şi potrivim de acreală cu boş. Se serveste cu verdeaţă tocată marunt

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.