Ciorbă de gâscă cu smantana si verdeata

Printeaza

Ciorbă de gâscă cu smantana si verdeata din: aripi de gasca, spate de gasca, maruntaie de gasca, gulie, telina, morcovi, albitura, ceapa, foi de dafin, oua, smantana, sare, patrunjel verde, piper.

Ingrediente:Ciorba_de_gasca_cu_smantana_si_verdeata

  • aripile, spatele si maruntaiele de la 1 gasca
  • cate 1/2 gulie si telina mica
  • 2 morcovi
  • 1 albiutra
  • 1 ceapa
  • 2 foi de dafin
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • sare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o fierbi în 4 litri de apă. Cureţi legumele, le speli şi le pui la fiert întregi, când carnea este pe jumătate fiartă. Când carnea şi legumele au fiert, adaugi foile de dafin şi laşi să mai fiarbă în câteva clocote. Potriveşti de piper şi sare, după care iei oala de pe foc.

Amesteci gălbenuşurile cu smântână şi puţină supă fierbinte. Torni amestecul în oala cu ciorbă, amestecând uşor. Presari frunzele de pătrunjel tocate şi acoperi vasul până în momentul servirii.

Ciorbă de gâscă cu smantana si verdeata

Ciorba_de_gasca_cu_smantana_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.