Ciorba de fasole

Printeaza

 Ciorba de fasole

Ingrediente:Ciorba de fasole

  • 500 g fasole fierte
  • 2 cepe tocate mărunt
  • 1 lingură de pastă de tomate
  • 1 legătură de mărar
  • 75 ml ulei
  • 2 legături de leuştean
  • 100 g tăiţei fierţi
  • 1linguriţă de cimbru mărunţit
  • 1 morcov ras
  • 2 ardei tăiaţi
  • 1 lingură de Borş Magic
  • 1 linguriţă din Secretul Gustului

 

Mod de preparare:

Punem în cratiţă uleiul, ceapa, morcovul şi ardeii, lăsăm la călit, timp de cinci minute, apoi adăugăm pasta de tomate şi stingem cu 3 l de apă.

Când legumele sunt fierte, adăugăm fasolea, fierbem timp de zece minute, după care adăugăm tăiţeii fierţi, iar la urmă, punem verdeaţa tocată, borşul, sare şi piper după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.