Ciorba de fasole verde, vitel si sunculita afumata

Printeaza

Ciorba de fasole verde, vitel si sunculita afumata din: carne de vitel, fasole, sunculita, ceapa, morcovi, telina, faina, rosii, unt sau ulei, sare, piper, boia, vegeta.

Ingrediente:Ciorba de fasole verde, vitel si sunculita afumata

  • 1 kg carnita de vitel
  • 1 kg fasole verde
  • 300 gr sunculita
  • 100 gr ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina tocata marunt
  • 1 lingura faina
  • 4 rosii descojite de pielite si tocate
  • unt sau ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei
  • vegeta (sau delikat)

Mod de preparare:
Intr-o oala, se pune carnea sa fiarba in apa rece, cu putina sare.

Se spumeaza si cand este fiarta pe jumatate se adauga fasolea, care in prealabil a fost curatata de moturi spalata si rupta dupa dorinta.

Se lasa impreuna sa fiarba la foc domol pana cand atat carnea cat si fasolea s-au fiert si se adauga rantasul.
Se serveste cu smantana presarata cu verdeata proaspat tocata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.