Ciorba de fasole verde cu pui

Printeaza

Ciorba de fasole verde cu pui

Ciorba de fasole verde cu pui

Ingrediente:

  • 400 g de carne de pui
  • 1 kg de fasole verde
  • 1 ceapa mare
  • 1 l suc de rosii
  • 50 ml de untdelemn sau unt
  • patrunjel
  • cimbru
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie si se spala carnea, se scurge de apa si se taie bucatele. Apoi, impreuna cu ceapa, se calesc in ulei pana se rumenesc. Se adauga 2 litri de apa calda si sare, dupa gust, si se pun pastaile de fasole spalate, curatate la capete si rupte in jumatati.

Daca nu aveti in casa suc de rosii, il puteti pre­para dintr-un kilogram de rosii. Se curata rosiile de pielite si se dau prin razatoare. Daca doriti, puteti sa puneti sucul la fiert. Este mult mai sanatos.

Dupa ce s-a fiert fasolea pe jumatate si nivelul apei a scazut, se adauga sucul de rosii, cartofii taiati cubulete, sarea si piperul si o mica ramura de cimbru si se mai fierb aproxi­mativ 30 de minute.

Dupa ce a fiert ciorbita de fasole, se pune usturoiul tocat marunt pentru aroma deose-
bita pe care o lasa. Se toaca patrunjelul, se presara pe fiecare portie si se serveste cu paine
integrala sau de casa.

Ciorba de fasole verde cu pui

Ciorba de fasole verde cu pui

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de fasole verde cu carne de pui
  • ciorba de fasole verde cu pui

1 comentariu

  1. Eu am facut ciorba de fasole verde, dar fara pui. Vroiam o ciorba fara carne.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.