Ciorbă de fasole verde cu verdeturi

Printeaza

Ciorbă de fasole verde

Ingrediente:Ciorbă de fasole verde cu verdeturi

  • 1 kg fasole verde
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1/2 ţelină
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură vegeta
  • 200 g suc de roşii
  • borş sau suc de lămâie
  • pătrunjel şi leuştean
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Fasolea curăţată şi tăiată în bucăţi de 2 cm se pune la fiert în apă clocotită. Separat, se înăbuşă în ulei, puţină apă şi vegeta legumele tăiate mărunt.

După ce s-au înăbuşit bine, se adaugă peste fasolea fiartă pe jumătate. Se mai lasă să mai dea câteva clocote şi se pune mai întâi sucul de roşii, apoi borşul sau sucul de lămâie.

La sfârşit, punem oul bătut bine şi verdeaţa.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.