Ciorba de fasole grasa cu slanină afumată

Printeaza

Ciorba de fasole grasa cu slanină afumată 

Ingrediente:Ciorba de fasole grasa cu slanină afumată

  • 1/2 kg fasole grasă
  • 1 buca­tă de slănină afumată lată de 2 degete
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1-2 linguri de ulei
  • 2 linguri făină
  • 4-5 linguri de iaurt
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legătură de mărar

 

Mod de preparare:

Cureţi fasolea de capete şi o pui la fiert în apă clocotită, între timp, cureţi şi tai ceapa mărunt şi o pui să se călească în grăsime. Adaugi făina şi stingi cu zeamă de la fierberea fasolei.

Laşi să dea câteva clocote şi torni amestecut în oala de ciorbă. Laşi să fiarbă un sfert de oră şi apoi tragi oala de pe foc şi pui iaurtul, pătrunjelul şi mărarul tăiate mărunt, înainte de a aduce ciorba la masă, prăjeşti bucăţele de slănină pe care le pui în farfurie şi apoi serveşti pe fiecare.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de fasole cu slanina

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.