Ciorba de fasole cu costita si smantana

Printeaza

Ciorba de fasole cu costita si smantana din: fasole, costita afumata, faina, ceapa, smantana, sare, verdeata.

Poate te intereseaza si Ciorba de fasole cu afumatura si rozmarin

Ingrediente: Ciorba de fasole cu costita si smantana

  • 300 g fasole
  • 250 g costiţă afu­mată
  • 1 lingură făină
  • 100 g ceapă
  • 150 ml smân­tână
  • sare
  • 1 legătură verdeaţă

 

Mod de preparare:

Alegi fasolea, o speli în mai multe ape şi o pui la fiert într-o oală cu apă rece. Când este fiartă pe jumătate, o scurgi, o pui pe foc cu apă fierbinte, adaugi ceapa curăţată şi tăiată mărunt şi laşi pe foc până când fasolea este complet fiartă.

Tai costiţa cubuleţe, o prăjeşti în tigaie, o adaugi la fasole şi le fierbi împreună apro­ximativ 20 de minute, apoi iei oala de pe foc.

Intr-un castronel amesteci făina cu smântână, subţiezi cu zeamă din oală, răstomi în oala cu supă. Potriveşti supa de sare şi acreală, după gust. La servire presari verdeaţa tocată mărunt.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de fasole cu smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.