Ciorba de fasole cu costita afumata si paste

Printeaza

Ciorba de fasole cu costita afumata si paste din: fasole boabe, ceapa, morcovi, pastarnac, spaghete, costita afumata, ulei, sare, leustean verde, cimbru verde, bulion de tomate.

Ingrediente:Ciorba_de_fasole_cu_costita_afumata_si_paste

  • 1/2 kg fasole boabe noua
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 mana spaghete
  • 1/2 kg costita afumata
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • 2-3 fire leustean verde
  • 2 crengute de cimbru verde
  • 3 linguri bulion de tomate

 

Mod de preparare:

Speli fasolea şi o pui la fiert în 2 1/2 litri de apă, împreună cu costiţa afu­mată, pe care ai tăiat-o mărunt. Cureţi şi speli legumele rămase. Tai ceapa mărunt, iar morcovii îi dai pe râză­toare. Adaugi în oală, la fiert, 2 cepe tocate mărunt, păstârnacul şi 2 morcovi daţi pe râzătoare.

Când fasolea s-a înmuiat, pui spaghetele şi continui fier­berea 5-6 minute. 3. în uleiul încins, căleşti ceapa şi morcovul răma­se, după care le adaugi în oală împreună cu bulionul, sare şi piper după gust.

După câteva clocote, stingi focul şi presari cimbrul şi leuşteanul fin tocate. Acoperi cu un capac şi serveşti după 10 minute.

Ciorba de fasole cu costita afumata si paste

Ciorba_de_fasole_cu_costita_afumata_si_paste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.