Ciorba de fasole cu coriandru

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba cu: fasole boabe, ceapa, ulei de masline, ardei gras, supa de carne, bors, coriandru.

Ingrediente:

  • 1 conservă fasole boabe
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 I supă de carne
  • 1 l bors
  • 1 legătură coriandru

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă şi se călesc în ul­ei. Fasolea se scurge de apa din con­servă şi se fierbe puţin în supa de carne, cu ceapa călită, timp de 20 de minute. Ardeiul gras se taie pe jumătate, se scot sâmburii, se spală şi se taie bucăţi potrivite, care se lasă şi ele să fiarbă cu supa, încă 8 minute.

Se adaugă borş pentru si se mai lasă pe foc 5 minute. Inainte de servire, se pun şi frunzele de cori­andru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.