Ciorba de fasole boabe cu cimbru

Printeaza

O reteta de ciorba de fasole boabe cu cimbru, ceapa, morcov, frunze de telina, pulpa de rosii si sare. Se serveste atat calda cat si rece.

Ingrediente:Ciorba de fasole boabe cu cimbru

  • 300 g boabe de fasole
  • o ceapă
  • 2 morcovi
  • două frunze de ţe­lină
  • o ramură de cimbru
  • 200 ml pulpă de roşii
  • sare

 

Mod de preparare:

Fasolea se pune la înmuiat cu o seară înainte. A doua zi, se fierbe în două ape, apoi se scurge şi se pune în cea de-a treia apă împreună cu ceapa tocată, morcovul tăiat, frunzele de ţelină, ramura de cimbru şi sare, după gust.

Când fasolea este bine fiar­tă, se adaugă roşiile şi, după câteva clocote, se ia de pe foc. Ciorba poate fi servită caldă sau rece.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de fasole boabe cu cimbru

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.