Ciorba de fasole boabe cu cimbru si verdeata

Printeaza

Ciorba de fasole boabe cu cimbru si verdeata din: fasole boabe, morcov, patrunjel, pastarnac, ceapa, cimbru, frunze de leustean, frunze de telina, ulei, sare, apa.

Ingrediente:Ciorba_de_fasole_boabe_cu_cimbru_si_verdeata

  • 0,5 kg fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • o ceapa
  • cimbru
  • frunze de lesutean si de telina
  • 3 linguri cu ulei
  • sare
  • 2 l apa

 

Mod de preparare:

Se alege fasolea si se pune la inmuiat de seara. Se scurge apa, fasolea punandu-se in apa proaspata, la fiert.

Dupa 10 minute de fiert, se schimba din nou apa, cu apa deja fiarta.

Separat se curata zarzavaturile, se dau pe razatoare sau se taie cubulete si se lasa sa fiarba impreuna cu fasolea inca 30 de minute.

La final, se adauga cimbrul, uleiul si verdeata.

Ciorba de fasole boabe cu cimbru si verdeata

Ciorba_de_fasole_boabe_cu_cimbru_si_verdeata

Pofta buna!

 

 

 

Ciorba de Gaina cu Taietei de Casa

Ciorba de Gaina cu Taietei de Casa din: gaina, morcovi, ceapa, cartofi, radacina de telina, usturoi, taietei de casa, apa, sare, piper, ulei de masline. Ciorba este un preparat traditional, cu arome bogate si textura reconfortanta care te va incalzi in cele mai reci zile. Aceasta reteta aduce impreuna gustul savuros al carnii de gaina, […]

 

retete

Ciorba de Burtă Tradițională – Savoare și Tradiție în Bucătăria Românească

Ciorba de Burtă Tradițională – Savoare și Tradiție în Bucătăria Românească din: burta prefiarta, morcovi, patrunjel, ceapa, smantana, galbenusuri, otet, sare, piper. Descoperă arta culinară românească prin una dintre cele mai iubite și apreciate rețete: Ciorba de Burtă. Îmbinând perfect gusturile bogate și texturile diverse, această ciorbă își are rădăcinile adânc înfipțe în tradiția gastronomică […]

Ciorba de Pește cu Năut și Arome Orientale

Ciorba de Pește cu Năut și Arome Orientale din: file de peste, naut, ceapa, usturoi, ulei de masline, curry, garam masala, pasta de tomate, apa, lamaie, sare, piper, coriandru. Este o rețetă ce combină aromele bogate ale peștelui proaspăt, condimentele orientale și textura catifelată a năutului pentru a crea o experiență culinară remarcabilă. Această rețetă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Moartea mea ciorba asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.