Ciorba de dovlecel cu pui si gulie

Printeaza

Ciorba de dovlecel cu pui si gulie din: ceapa, morcov, rădăcină pătrunjel, dovlecel, gulie, smântână, gălbenuşuri, mărar, pătrunjel verde, piept de pui.

Ingrediente:Ciorba de dovlecel cu pui si gulie

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 dovlecel
  • 1 gulie
  • 2 linguri smântână
  • 2  gălbenuşuri
  • mărar şi pătrunjel verde
  • 200 g piept de pui

Mod de preparare:

Speli şi cureţi legumele, le tai şi le pui la fiert cu sare şi piper, iar pieptul de pui îl fierbi separat cu sare şi piper.

După ce a fiert carnea, strecori zeama şi o adaugi supei cu legu­me.

Adaugi şi cărniţa tăiată cuburi. Amesteci 2 linguri de smântână cu 2 gălbenuşuri, ames­teci bine şi apoi torni compoziţia în ciorbiţă, o laşi timp de 5 minute să mai fiarbă şi adaugi puţin mărar şi pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.