Ciorbă de dovlecel cu lapte acru si marar

Printeaza

Ciorbă de dovlecel cu lapte acru si marar din: dovlecel, ceapa, rosie, ulei, lapte acru, sare, marar.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Ciorbă de dovlecel cu lapte acru si marar

  • 1 dovlecel potrivit
  • 1 ceapă
  • 1 roşie
  • 50 ml ulei
  • 2 l lapte acru
  • sare
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Cureţi dovlecelul de seminţe şi coajă şi-l tai cubuleţe de 3/3 cm. Intr-o oală căleşti ceapa în ulei, stingi cu 1 l de apă şi potriveşti de sare, iar când clocoteşte adaugi dovlecelul.

Fierbi ciorba până acesta se înmoaie, adaugi mărarul tocat, roşia decojită, tăiată foarte mărunt, potriveşti gustul de sare şi mai dai în câteva clocote.

Torni laptele acru, pui şi sare dacă mai tre­buie şi mai laşi ciorba pe foc până la primul clocot, amestecând bine. în loc de lapte acru, poţi drege ciorba cu 1 iaurt sau 1/2 kg smântână.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • dovlecei cu lapte
  • ciorba de dovlecei cu lapte acru
  • ciorba de dovlecei cu lapte
  • dovlecei cu lapte acru
  • dovlecel cu lapte
  • ciorba de dovlecei cu lapte batut
  • ciorba de dovlecel cu lapte
  • ciorba de dovleac cu lapte acru
  • ciorba de dovlecei
  • ciorba de dovlecei cu lapte prins

2 comentarii

  1. O sa incerc sa vad ce fe de ciorba iese, dar fac intr-o oala mica 🙂

  2. Daaa, e o nebunie ciorba de dovlecel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.